Θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους για τον β΄ γύρο οι Φυσάει Κόντρα
Πολιτική

Θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους για τον β΄ γύρο οι Φυσάει Κόντρα

Ένα πρώτο σχόλιο για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών κάνει η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Η παράταξη δηλώνει περήφανη για την προσπάθειά της κατά την προεκλογική περίοδο και πρόκειται να συνεδριάσει για να καθορίσει της στάση της για τον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και τις πρωτοβουλίες μας.

Η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή συμμετείχε για δεύτερη φορά στις δημοτικές εκλογές και συγκέντρωσε 749 ψήφους και ποσοστό 2,97% επιτυγχάνοντας να εκλέξει και πάλι δημοτικό σύμβουλο.

Είμαστε περήφανοι και περήφανες για την προσπάθεια που κάναμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο, για τις πολιτικές επεξεργασίες που καταθέσαμε για όλα τα θέματα της πόλης μας και για το κλίμα ενότητας, δημιουργίας και μαχητικότητας που υπάρχει στη συλλογικότητά μας.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που στήριξαν την προσπάθεια μας. Δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για να βρεθούμε δίπλα στην πληττόμενη κοινωνία, για να παλέψουμε μαζί και να συγκροτήσουμε δεσμούς και δομές αγώνα και αλληλεγγύης.

Την Τετάρτη 29 Μάη θα συγκληθεί η ολομέλεια του σχήματος μας. Συλλογικά και δημοκρατικά, όπως πάντα, θα εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα, θα καθορίσουμε τη στάση μας μπροστά στον Β γύρο των δημοτικών εκλογών και τις πρωτοβουλίες μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet