Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους για τον β΄ γύρο οι Φυσάει Κόντρα

0
134 Προβολές

Ένα πρώτο σχόλιο για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών κάνει η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Η παράταξη δηλώνει περήφανη για την προσπάθειά της κατά την προεκλογική περίοδο και πρόκειται να συνεδριάσει για να καθορίσει της στάση της για τον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και τις πρωτοβουλίες μας.

Η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή συμμετείχε για δεύτερη φορά στις δημοτικές εκλογές και συγκέντρωσε 749 ψήφους και ποσοστό 2,97% επιτυγχάνοντας να εκλέξει και πάλι δημοτικό σύμβουλο.

Είμαστε περήφανοι και περήφανες για την προσπάθεια που κάναμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο, για τις πολιτικές επεξεργασίες που καταθέσαμε για όλα τα θέματα της πόλης μας και για το κλίμα ενότητας, δημιουργίας και μαχητικότητας που υπάρχει στη συλλογικότητά μας.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που στήριξαν την προσπάθεια μας. Δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για να βρεθούμε δίπλα στην πληττόμενη κοινωνία, για να παλέψουμε μαζί και να συγκροτήσουμε δεσμούς και δομές αγώνα και αλληλεγγύης.

Την Τετάρτη 29 Μάη θα συγκληθεί η ολομέλεια του σχήματος μας. Συλλογικά και δημοκρατικά, όπως πάντα, θα εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα, θα καθορίσουμε τη στάση μας μπροστά στον Β γύρο των δημοτικών εκλογών και τις πρωτοβουλίες μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up