Τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζει στον δεύτερο γύρο ο Γ. Νικολαράκος
Πολιτική

Τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου στηρίζει στον δεύτερο γύρο ο Γ. Νικολαράκος

Τη συνεργασία του με την παράταξη του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, Μαρούσι – Νέα Εποχή, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι, Γιάννης Νικολαράκος, λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο.

Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του Νικολαράκου αναφέρει:

Σε ειλικρινές και φιλικό κλίμα – όπως άλλωστε αντανακλά και η μακρά σχέση αλληλοεκτίμησης – έγινε η συνάντηση του αυριανού δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Γιάννη Νικολαράκου, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, που κατέκτησε 3 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι κ.κ. Αμπατζόγλου και Νικολαράκος συμφώνησαν πάνω σε θεμελιώδεις πτυχές αμφότερων των προγραμμάτων τους, αλλά και στην ανάγκη να διασφαλιστούν οι αναπτυξιακές προοπτικές του Αμαρουσίου μέσα από φρέσκιες και διαφανείς πρωτοβουλίες προς όφελος των Μαρουσιωτών.

Ο κ. Νικολαράκος δήλωσε ικανοποιημένος από τις προτεραιότητες που του παρουσίασε ο κ. Αμπατζόγλου, κυρίως αναφορικά με την άμεση βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών, ενώ και οι δύο αποφάσισαν τη συστράτευση των δυνάμεων τους ώστε να διασφαλιστεί η νίκη του κ. Αμπατζόγλου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραμέρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet