Δεν «καθοδηγεί» τους ψηφοφόρους της για τον β΄ γύρο η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση
Πολιτική

Δεν «καθοδηγεί» τους ψηφοφόρους της για τον β΄ γύρο η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση ευχαριστεί όσους δημότες την ψήφισαν κατά τον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και την έφεραν, στην τρίτη θέση μεταξύ των παρατάξεων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης.

Αναφορικά με τον β΄ γύρο η παράταξη, με επικεφαλής τον Βασίλη Καραβάκο, τονίζει ότι οι ψηφοφόροι της «μπορούν ελεύθερα και χωρίς κάποια καθοδήγηση να κάνουν την επιλογή τους για τη στάση που θα κρατήσουν».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών:

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση ευχαριστεί θερμά τους 1.539 ψηφοφόρους που τη στήριξαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι 2,5% πάνω από το αντίστοιχο των προηγουμένων εκλογών, με αύξηση των ψηφοδελτίων κατά 367. Αυτό το αποτέλεσμα μας φέρνει στην τρίτη θέση, με εκλογή τριών δημοτικών συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση θα συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε το 2013, με στόχο τη λειτουργία του Δήμου της Μεταμόρφωσης προς όφελος των κατοίκων του, την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών, την προστασία του δημόσιου χώρου, σε συνθήκες διαφάνειας, λαϊκής συμμετοχής και δημοκρατίας. Η στάση μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο καθορίζεται από τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, με αυτονόητη συμπεριφορά την στήριξη των θετικών προτάσεων και ενεργειών και την καταψήφιση των αρνητικών.

Σήμερα έχουμε μπροστά μας την εκλογή του β’ γύρου. Οι δύο δημοτικές παρατάξεις που συμμετέχουν έχουν σημαντικά διαφορετικά προγράμματα και φιλοσοφία από εμάς και έχουν κριθεί στην πράξη: Στη διοίκηση οι μεν, στην αντιπολίτευση οι δε. Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αντιπαρατέθηκε σε σημαντικά ζητήματα μαζί τους, ιδιαίτερα στα ζητήματα προοπτικής της Μεταμόρφωσης, στα ζητήματα διαφάνειας, διαχείρισης και δημοκρατίας, σε όλη τη διάρκεια της απελθούσας πενταετίας. Οι ψηφοφόροι της Συμμαχίας Πολιτών μπορούν ελεύθερα και χωρίς κάποια καθοδήγηση να κάνουν την επιλογή τους για τη στάση που θα κρατήσουν στον δεύτερο γύρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet