Τον Γιώργο Πατούλη και τη Νέα Αρχή για την Αττική στηρίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας
Περιφέρεια Αττικής

Τον Γιώργο Πατούλη και τη Νέα Αρχή για την Αττική στηρίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας

Την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη εξέφρασε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική.

Ο κ. Πατούλης τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη του και τον συνεχάρη για τη σαρωτική νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κατά τη συζήτηση που είχαν υπογραμμίστηκε η σημασία του ρόλου της Περιφέρειας στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής, μέσα από την ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και η ανάγκη «να μπει ένα τέλος στις παθογένειες, στις ιδεοληψίες και στις άγονες πολιτικές, με στόχο μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες».

Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Στόχος μου είναι μαζί με άξιους δημάρχους όπως ο Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος έχει μετρήσιμο έργο και αυτό μεταφράστηκε με σαρωτικό τρόπο στην κάλπη, να δουλέψουμε από κοινού για την ανάπτυξη της Αττικής μας. Αυτή την Κυριακή καλούμε τους πολίτες να μας δώσουν μία καθαρή εντολή να αλλάξουμε την Αττική και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της.

»Είμαστε λίγες μέρες πριν από το νήμα και από αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε με σχέδιο, όραμα, μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet