Γιώργο Πατούλη στηρίζει η παράταξη Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Γιώργο Πατούλη στηρίζει η παράταξη Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική

Η παράταξη Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει ότι στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Αττική στηρίζει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι «εν όψει του τελικού γύρου των περιφερειακών εκλογών της προσεχούς Κυριακής αυτονοήτως τίθεται το ζήτημα της στήριξης ή μη κάποιου εκ των δύο υποψηφίων που κατάφεραν να περάσουν στον δεύτερο γύρο».

«Μετά από επικοινωνία του επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, Ανδρέα Κούρτη, με το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της αποφασίστηκε να προταθεί στους ψηφοφόρους μας να παράσχουν τη στήριξή τους στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική και στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Συμμαχία για την Αττική.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «ο κ. Πατούλης ήταν ο μόνος εκ των δύο υποψηφίων, ο οποίος επικοινώνησε με την παράταξή μας και ζήτησε να ακούσει τις θέσεις και τα αιτήματά μας… Θεωρούμε ότι στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη ο βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός μπορεί να ελπίζει σε έναν πραγματικό φίλο και συμπαραστάτη».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ευχαρίστησε την Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική για τη στήριξη επισημαίνοντας: «Όλοι μαζί συμμαχούμε και κάνουμε μία νέα Αρχή για την Αττική. Σε αυτή τη δύσκολη μάχη για να γυρίσει η Αττική οριστικά σελίδα, θα είμαστε όλοι συνοδοιπόροι. Μας ενώνει ο κοινός στόχος που είναι να κάνουμε τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη, πιο κοντά στους πολίτες.  Η κοινότητα των βορειοηπειρωτών θα μας έχει στο πλευρό της ως αρωγούς για την επίλυση προβλημάτων που την απασχολούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet