Στρατηγική συμμαχία β’ γύρου μεταξύ των παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή και Συμπολιτεία
Πολιτική

Στρατηγική συμμαχία β’ γύρου μεταξύ των παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή και Συμπολιτεία

Τη στήριξη της Δήμητρας Κεχαγιάς και της Συμπολιτείας στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, εμμένει στην άποψη ότι πρέπει «με κάθε τρόπο, να μπει τέλος στη σημερινή ανίκανη διοίκηση Στεργίου, ώστε ο Δήμος Πεντέλης να φύγει μπροστά και να κερδίσει το αυτοδιοικητικό μέλλον που του αξίζει».

Ειδικότερα, η παράταξη του κ. Αντώνη Φειδοπιάστη αναφέρει:

Η δημοτική παράταξη «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ», με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη, έδωσε ένα σκληρό και έντιμο αγώνα προκειμένου ο Δήμος Πεντέλης να απαλλαγεί από μια διοίκηση που μόνο δεινά έχει συσσωρεύσει σε Μελίσσια, Νέα Πεντέλη και Παλαιά Πεντέλη. Δυστυχώς, οι προσδοκίες μας δεν βρήκαν την απήχηση που περιμέναμε στις κάλπες της περασμένης Κυριακής. Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε απέναντί τους ότι θα είμαστε δυναμικά παρόντες και στη νέα δημοτική περίοδο, υπηρετώντας με συνέπεια τα συμφέροντά τους.

Πάντοτε, ως Νέοι Άνθρωποι, βάζαμε πάνω από το όποιο παραταξιακό όφελος, το καλό του Δήμου και  των συνδημοτών μας. Γι’ αυτό και εμμένουμε στην άποψη ότι πρέπει, με κάθε τρόπο, να μπει τέλος στη σημερινή ανίκανη διοίκηση Στεργίου, ώστε ο Δήμος Πεντέλης να φύγει μπροστά και να κερδίσει το αυτοδιοικητικό μέλλον που του αξίζει.

Άλλωστε, και το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου απέδειξε περίτρανα ότι οι πολίτες του Δήμου μας στρέφουν την πλάτη τους στον σημερινό δήμαρχο Δ. Στεργίου-Καψάλη, γι’ αυτό και μείωσαν τα ποσοστά του από το 44,05% του πρώτου γύρου των εκλογών του 2014, στο 31,77% την περασμένη Κυριακή. Μέσα σε αυτή τη συγκυρία που δημιουργείται, τα όργανα της δημοτικής μας παράταξης συνεδρίασαν και αποφάσισαν να συμβάλλουν ώστε να γίνει πραγματικότητα η αλλαγή σελίδας στον τόπο μας.

Στη βάση ενός ξεκάθαρου προγραμματικού πλαισίου, το οποίο συμφωνήσαμε με τη δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία», ο συνδυασμός θα στηρίξει την υποψήφια δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης, επιδιώκοντας με όλες τις δυνάμεις του στην επίτευξη του μοναδικού αποτελέσματος που θα βγάλει τις πόλεις μας και τους συνδημότες μας από το σημερινό τέλμα.

Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη, γιατί ο Δήμος μας δεν έχει αντέχει άλλες χαμένες τετραετίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet