Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Κατά συνείδηση καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ο Λ. Κοντουλάκος

0
1646 Προβολές

Κατά συνείδηση καλεί τους ψηφοφόρους του συνδυασμού Μπροστά Μαζί, να ψηφίσουν στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης, ο επικεφαλής του συνδυασμού, Λευτέρης Κοντουλάκος.

Ο κ. Κοντουλάκος, ο συνδυασμός του οποίου θα συμμετέχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης με τρεις συμβούλους, ευχαριστεί όσους τον εμπιστεύθηκαν και συγκεκριμένα επισημαίνει:

Ευχαριστώ θερμά τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας και εμένα προσωπικά.

Φέραμε το μήνυμα της αλλαγής στον Δήμο Πεντέλης, διατυπώσαμε μια εναλλακτική πρόταση απέναντι σε πρόσωπα και παρατάξεις που εδώ και χρόνια έχουν τις τύχες της Πεντέλης και των Μελισσίων στα χέρια τους, διατυπώσαμε με ρεαλισμό και τόλμη τις προτάσεις μας απέναντι σε παρωχημένες αντιλήψεις.

Ενόψει των εκλογών της Κυριακής, λοιπόν, θα ήμασταν ανακόλουθοι και γραφικοί αν τασσόμασταν με το μέρος ενός εκ των δύο υποψηφίων για την θέση του δημάρχου.

Εμείς θα παραμείνουμε σταθεροί στις απόψεις μας, στις προτάσεις και τις ιδέες μας. Θα επιδιώξουμε να τις κάνουμε πράξη τα επόμενα χρόνια, με συνεργασίες, με θετικό λόγο, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του Δήμου μας.

Ως εκ τούτου, καλούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν να λειτουργήσουν κατά συνείδηση, όπως ακριβώς θα λειτουργήσουμε και εμείς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με γνώμονα, όπως λέμε εδώ και πολλούς μήνες, το καλό του Δήμου και των πολιτών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up