Στήριξη στη Δ. Κεχαγιά στον δεύτερο γύρο και από την Πεντέλη 2020 του Άγγελου Παλαιοδήμου
Πολιτική

Στήριξη στη Δ. Κεχαγιά στον δεύτερο γύρο και από την Πεντέλη 2020 του Άγγελου Παλαιοδήμου

Έμμεση πλην σαφή στήριξη στην υποψήφια δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και την παράταξη Συμπολιτεία, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης, δίνει η παράταξη του Άγγελου Παλαιοδήμου, Πεντέλη 2020.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, αφού καλεί τους πολίτες να έχουν «δυναμική παρουσία» στις κάλπες της Κυριακής 2 Ιουνίου, προσθέτει με νόημα: «Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε οριστικά με το παλιό! Στηρίζουμε την ανανέωση!».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Ο συνδυασμός Πεντέλη 2020 Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη αποτελεί μια νέα συμπαγή, αυτοτελή και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική δύναμη. Είμαστε παρόντες στις πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Πεντέλης, με βάση τις προγραμματικές μας θέσεις και έχοντας γνώμονα μόνο το συμφέρον τη πόλης.

Καλούμε τους  πολίτες του Δήμου Πεντέλης να έχουν δυναμική παρουσία στις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 και να αποφασίσουν για το μέλλον της πόλης μας. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε οριστικά με το παλιό! Στηρίζουμε την ανανέωση!

Ο κ. Παλαιοδήμος στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών έλαβε ποσοστό 11,93%, εξασφαλίζοντας 4 από τις συνολικά 33 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet