Εκτός των Τειχών: «Μαύρο» στον Αμπατζόγλου – Καμιά στήριξη στον Καραμέρο!
Πολιτική

Εκτός των Τειχών: «Μαύρο» στον Αμπατζόγλου – Καμιά στήριξη στον Καραμέρο!

Να καταψηφίσουν τους υποψηφίου δημάρχους Θεόδωρο Αμπατζόγλου και Γιώργο Καραμέρο, που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Μαρούσι καλεί τους φίλους της, αλλά και όλους τους Μαρουσιώτες η αριστερή ριζοσπαστική δημοτική κίνηση Εκτός των Τειχών, με επικεφαλής τον Δημήτρη Πολυχρονιάδη.

Στην ανακοίνωσή της η Κίνηση αναφέρει:

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο μας, πέρα από τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέδειξε και τους δύο υποψήφιους δημάρχους για τη δεύτερη Κυριακή. Από τη μια μεριά ο Θ. Αμπατζόγλου, έχοντας το επίσημο χρίσμα τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από την προηγούμενη δημοτική αρχή, είναι ο εκφραστής και ο συνεχιστής του καταστροφικού έργου του Πατούλη, όπως αυτό φανερώνεται τόσο από τις προγραμματικές του δηλώσεις όσο και από τους δημοτικούς συμβούλους που απαρτίζουν τον συνδυασμό του: επιτροπεία, ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών και ξεπούλημα της περιουσίας του Δήμου, χαράτσια και τυφλή υποταγή στις επιταγές τις αγοράς σε βάρος του λαού και των εργαζομένων του Δήμου.

Από την άλλη πλευρά, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος, έχοντας διατελέσει μια θητεία το έργο της οποίας απέχει παρασάγγας από τις λαϊκές ανάγκες, κουβαλάει όλη την αντιλαϊκή, μνημονιακή ατζέντα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και είναι σε πλήρη υποταγή στις επιταγές της Ε.Ε. και των δανειστών, σε όλους τους τομείς, άσχετα αν επίσημα εκείνος την αποκηρύσσει. Όποιο προοδευτικό προσωπείο κι αν φορέσει, δεν έχουμε καμία αυταπάτη για το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί.

Είναι φανερό ότι στις προγραμματικές διακηρύξεις των δύο διεκδικητών της θέσης του δημάρχου Αμαρουσίου όχι μόνο δεν υπάρχει σημείο ταύτισης ή συμφωνίας με την εκλογική διακήρυξη του ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, αλλά οι φιλο-Ε.Ε., αντιλαϊκές τους πολιτικές βρίσκονται στην αντίπερα όχθη. Σε αυτή τη βάση, η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ Αμαρουσίου απευθύνει κάλεσμα τόσο σε όσους την στήριξαν με την ψήφο τους, όσο και στους υπόλοιπους Μαρουσιώτες ψηφοφόρους που αγωνιούν για το καλό του Δήμου, να «μαυρίσουν» τις πολιτικές τους.

Στις ευρύτερες συνεργασίες που θα επιχειρήσουν να συμπράξουν εις βάρος του Μαρουσιώτικου λαού, των εργαζομένων, των μεταναστών και της Δημόσιας περιουσίας για ένα να είναι σίγουροι: Θα μας βρουν απέναντί τους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet