Προγραμματική συνεργασία Νίκου Χιωτάκη – Γιώργου Τσούλου
Πολιτική

Προγραμματική συνεργασία Νίκου Χιωτάκη – Γιώργου Τσούλου

Σε προγραμματική συμφωνία κατέληξαν Νίκος Χιωτάκης και Γιώργος Τσούλος ενόψει του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κηφισιάς.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κηφισιάς ο συνδυασμός του Νίκου Χιωτάκη συγκέντρωσε ποσοστό 29,17% και εξασφάλισε 12 από τις συνολικά 41 έδρες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ο συνδυασμός του Γιώργου Τσούλου ποσοστό 5,31% και 2 έδρες.

Σχετικά με τη συνεργασία με την παράταξη του Γ. Τσούλου, Πόλη-Δύναμη, ο κ. Ν. Χιωτάκης, ο οποίος διεκδικεί τη δημαρχία από τον νυν δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο έχοντας πλεονέκτημα 5,94 μονάδες από τον α΄ γύρο, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook:

Συμφωνήσαμε ο συνδυασμός +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας και ο συνδυασμός Πόλη-Δύναμη με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Τσούλο επί κοινών προγραμματικών θέσεων για τις προτεραιότητες, τα έργα και τη λειτουργία της νέας δημιουργικής Δημοτικής αρχής στον Δήμο Κηφισιάς. Η συνεργασία είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Δήμου στην εποχή του «Κλεισθένη» και της απλής αναλογικής. Πρώτα οι πολίτες της Εκάλης, της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet