Ο Γ. Πατούλης στον Δήμο Αθηναίων και τo Γηροκομείο Αθηνών
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης στον Δήμο Αθηναίων και τo Γηροκομείο Αθηνών

Τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων, καθώς και το  Γηροκομείο Αθηνών επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Δήμο Αθηναίων ο Γ. Πατούλης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των εργαζομένων, Β. Πολυμερόπουλο, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη των υπηρεσιών και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στις συνθήκες εργασίας, τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, καθώς και στην υποστελέχωση των υπηρεσιών.

Ο Γ. Πατούλης από την πλευρά του εξήρε το έργο των εργαζομένων και σημείωσε ότι συχνά εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες προκειμένου να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

«Είναι σημαντικό το ανθρώπινο δυναμικό να μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Όπως, επίσης, είναι σημαντικό να τους παρέχονται τα αναγκαία μέσα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους. Όλοι μαζί οφείλουμε να εργαστούμε προκειμένου να γίνει πράξη η αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική.

»Θα στηρίξουμε τις δημοτικές δομές της Αθήνας, όπως και όλων των δήμων της Αττικής με γνώμονα το καλό των πολιτών. Οι 66 Δήμοι και η Περιφέρεια θα μπορούν τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο να συνεργάζονται στενά προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και την Αυτοδιοίκηση» τόνισε.

Στο Γηροκομείο Αθηνών 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στη συνέχεια μετέβη στο Γηροκομείο Αθηνών όπου είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις και να συνομιλήσει με τους ηλικιωμένους που διαμένουν σ’ αυτό.

Ο Γ. Πατούλης, αφού συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία της διοίκησης, επισήμανε ότι ως αυριανός περιφερειάρχης θα είναι αρωγός στις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο.

«Η εξασφάλιση της ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των ηλικιωμένων αποτελεί για εμένα μέγιστη προτεραιότητα και στοιχειώδη υποχρέωση. 

»Βρίσκομαι εδώ ως ενεργός πολίτης και ως γιατρός για να ακούσω και να καταγράψω τα προβλήματα προκειμένου να δω μαζί με τους συνεργάτες μου με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή φιλοξενία» επισήμανε.

Τον κ. Γ. Πατούλη κατά την επίσκεψή του στο Γηροκομείο συνόδευε και κλιμάκιο του Συλλόγου Εποπτών Δημόσιας Υγείας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet