Δύναμη Ζωής: Θα ψηφίσουν οι πολίτες κάποιον που σήμερα κρύβεται από τα debates;
Περιφέρεια Αττικής

Δύναμη Ζωής: Θα ψηφίσουν οι πολίτες κάποιον που σήμερα κρύβεται από τα debates;

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Δύναμη Ζωής, της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας, προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση, σχετικά με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη:

Ο πολίτης και ο κάτοικος της Περιφέρειας Αττικής θα ψηφίσει για περιφερειάρχη κάποιον, ο οποίος μετέρχεται κάθε μέσου και δικαιολογίας, προκειμένου να μην έρθει, ενώπιον της κοινής γνώμης, σε πρόσωπο-με-πρόσωπο διάλογο επί τη βάσει θέσεων και προγράμματος με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου;

Όταν κάποιος κρύβεται διαρκώς από την πολιτική του αντίπαλο, για να αποφύγει να εκτεθεί για το απόλυτο κενό θέσεων και προγράμματος που έχει, θα είναι έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με τα μεγάλα προβλήματα τα οποία μπορεί τυχόν να προκύψουν σε έναν περιφερειάρχη ανά πάσα στιγμή; Ή θα κρυφτεί και από τα προβλήματα;

  • Σήμερα πρωί ο κ. Πατούλης δεν δέχτηκε να βγει μαζί με τη Ρένα Δούρου σε εκπομπή της ΕΡΤ1.
  • Χθες βράδυ και πάλι το έβαλε στα πόδια στο Blue Sky, βγαίνοντας μόνος σε μονόλογο. Και όχι μαζί με τη Ρένα Δούρου. Αν και υποτίθεται ότι την είχε προκαλέσει για πρόσωπο-με-πρόσωπο αντιπαράθεση.
  • Ισχυρίζεται ο κ. Πατούλης πως τάχα ήθελε πρόσωπο-με-πρόσωπο αντιπαράθεση με τη Ρένα Δούρου σε διακαναλική σύνδεση. Με τη διαφορά ότι ουδέποτε κατέθεσε αίτημα στα κανάλια. Αντιθέτως εμείς ως Δύναμη Ζωής υποβάλαμε γραπτό αίτημα στη Δημόσια Τηλεόραση να οργανώσει και συντονίσει μία τέτοια συζήτηση.    
  • Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μέχρι την περασμένη Κυριακή, ο κ. Πατούλης το έβαλε στα πόδια από προγραμματισμένα debates στον Αθήνα 9,84, στο One TV, στον ANT1 – Γ. Παπαδάκη, έκανε τον ανήξερο στην πρόσκλησή μας να βρεθεί με τη Ρένα Δούρου ζωντανά στο Facebook σε έναν αδιαμεσολάβητο διάλογο με τους πολίτες, άσκησε πιέσεις και πέτυχε να εξαιρεθούν οι άλλοι υποψήφιοι από τηλεοπτικές συζητήσεις.

Ο κ. Πατούλης πιστεύει στο δόγμα του «εδοξάσθη κρυπτόμενος».

Θα ψηφίσουν οι κάτοικοι και οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής για περιφερειάρχη κάποιον που σήμερα κρύβεται από τα debates και αύριο από τα προβλήματα; Που κρύβεται ακριβώς γιατί δεν έχει τίποτα να παρουσιάσει από θέσεις πρόγραμμα;

Πιστεύουμε ότι η επιλογή θα είναι η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, Ρένα Δούρου. Μία περιφερειάρχης που δεν κρύφτηκε ποτέ από πουθενά και από κανέναν και ήταν και είναι παρούσα πάντα, παντού στο πλευρό των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet