Γ. Πατούλης: Οι πολίτες της Αττικής διαλέγουν αυτούς που μπορούν να κάνουν έργο
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Οι πολίτες της Αττικής διαλέγουν αυτούς που μπορούν να κάνουν έργο

«Οι πολίτες της Αττικής διαλέγουν αυτούς που μπορούν να κάνουν έργο» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Με αφορμή παρουσία της ανθυποψηφίου του Γ. Πατούλη, Ρένας Δούρου, ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η κ. Δούρου διάλεξε την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, για να πει επιτέλους την αλήθεια. 

Εμφανίστηκε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό και παραδέχθηκε ότι σχεδόν έναν χρόνο μετά την τραγική καταστροφή και την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών στο Μάτι, η Αττική δεν είναι ακόμη έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα αντίστοιχο περιστατικό.

Ομολόγησε δημόσια ότι δεν έχει εκπονηθεί ούτε από την κυβέρνηση, αλλά ούτε κι από την Περιφέρεια κανένα νέο σχέδιο πολιτικής προστασίας κι αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. 

Η δημόσια αυτή τοποθέτηση, αποτελεί απόδειξη κυνισμού κι ανικανότητας. Είναι ένας ακόμη λόγος για τους πολίτες της Αττικής, να μην διαλέξουν ξανά για περιφερειάρχη την κ. Δούρου. Αλλά να διαλέξουν να κάνει η Αττική, μια Νέα Αρχή.

Να διαλέξουν μια νέα διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής, που μπορεί να κάνει έργο και στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet