Να ρίξουν «λευκό» και άκυρο στον δεύτερο γύρο καλεί όσους τη στήριξαν η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων
Πολιτική

Να ρίξουν «λευκό» και άκυρο στον δεύτερο γύρο καλεί όσους τη στήριξαν η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων

Να ρίξουν «λευκό» και άκυρο στον δεύτερο γύρο καλεί όσους τη στήριξαν η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων, σημειώνοντας ότι «στις δυνάμεις και τους συνδυασμούς που καταγγείλαμε ως σήμερα για το μερίδιο ευθύνης τους στη σημερινή βαρβαρότητα δεν θα ανακαλύψουμε ξαφνικά φιλολαϊκές θέσεις, δεν θα παραγράψουμε τις ουσιαστικές διαφορές μας».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη, με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Βήττο, αναφέρει:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων χαιρετίζει όλους όσους αψήφησαν τα ψεύτικα δίπολα και τις επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές, όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσες και όσους συμπαρατάχτηκαν με το ΚΚΕ και έδωσαν μαζί μας τη μάχη για να δοθεί ενιαία απάντηση σε Ε.Ε., κυβερνήσεις και αντιλαϊκές δημοτικές αρχές. Αυτή η συμπόρευση, όπως επίσης και η νεανική ψήφος στα κόκκινα ψηφοδέλτια, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Ανεξάρτητα από τις αναδιατάξεις στο πολιτικό σκηνικό, ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος, τα σοβαρά λαϊκά προβλήματα παραμένουν, το ίδιο και όλοι οι παράγοντες που τα προκαλούν. Φορομπηχτική πολιτική, ανταποδοτικότητα, εργολαβίες, ιδιωτικοποιήσεις, ελαστικές σχέσεις εργασίας, προτεραιότητα στις ανάγκες του κεφαλαίου σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων και αναγκών θα είναι εδώ. Απέναντι σε αυτήν την πολιτική η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων θα συνεχίσει να είναι η μοναδική αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά, πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά στο πλευρό του λαού.

Η θέση μας για το β’ γύρο είναι καθαρή, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Στις δυνάμεις και τους συνδυασμούς που καταγγείλαμε ως σήμερα για το μερίδιο ευθύνης τους στη σημερινή βαρβαρότητα δεν θα ανακαλύψουμε ξαφνικά φιλολαϊκές θέσεις, δεν θα παραγράψουμε τις ουσιαστικές διαφορές μας. Άλλωστε, η λογική του μικρότερου κακού ξέρουμε πια ότι οδηγεί πάντα στο μεγαλύτερο. Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε τον κόσμο να φτάσει στην κάλπη με το γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον πρώτο γύρο, καλούμε τους συμπολίτες μας να τους καταδικάσουν και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ψηφίζοντας λευκό ή άκυρο.

Καλούμε όλους όσους μας στήριξαν, όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας, να συνεχίσουμε μαζί για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 7η Ιούλη. Να μην επιτρέψουμε να περάσει το κλίμα συγκατάθεσης στην αντιλαϊκή πολιτική. Να βρεθούμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών για να βγει ισχυρή η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης, για να υπάρχει σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet