Δήμητρα Κεχαγιά: Αλλάζουμε σελίδα στον Δήμο Πεντέλης
Πολιτική

Δήμητρα Κεχαγιά: Αλλάζουμε σελίδα στον Δήμο Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 η κεντρική προεκλογική ομιλία της υποψήφιας δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, ενόψει του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σχετικά με τη συγκέντρωση αυτή, η παράταξη της κ. Δ. Κεχαγιά, Συμπολιτεία, επισημαίνει: Σε μία από τις πολυπληθέστερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στην πόλη, οι πολίτες έδωσαν με την παρουσία τους, ψήφο εμπιστοσύνης στη Δήμητρα Κεχαγιά και τους επικεφαλής των συνδυασμών που από κοινού πλέον, έδωσαν το σύνθημα της αλλαγής, της σύγκλισης, της συμπόρευσης για την ανανέωση και την αλλαγή πορείας στον Δήμο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά χαρακτήρισε ανέλπιστη την παρουσία των πολιτών στην, όπως χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης, ενθουσιώδη και μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση και αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για τη θετική τους ψήφο την πρώτη Κυριακή, καθώς και τους επικεφαλής και τα στελέχη των υπόλοιπων συνδυασμών για τη στήριξή τους, δήλωσε βέβαιη ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Δήμος Πεντέλης αλλάζει σελίδα.

Ακολούθως τόνισε: «Σκοπός μας όλων είναι να βάλουμε τέλος στην αδράνεια και την στασιμότητα μέσα από μία δυνατή πλειοψηφία στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που την έχουμε ήδη αποκτήσει και μαζί με αυτή, την δύναμη που χρειαζόμαστε για να παίρνουμε αποφάσεις. Με εμάς ο Δήμος θα διοικηθεί, γιατί αυτό εμείς μπορέσαμε να το διασφαλίσουμε από τώρα, κάνοντας πίσω σε μικροδιαφορές που είχαμε μεταξύ μας για το καλό της πόλης.

»Μας ένωσε ο κοινός στόχος, να σταματήσουμε να βλέπουμε την πόλη μας βρώμικη. Να σταματήσουμε να βλέπουμε στασιμότητα στα έργα. Να σταματήσουμε τον διχασμό, να ενώσουμε τις τρεις πόλεις μας σε μία, αλλά κυρίως να σταματήσουμε τη λάσπη και να επιβάλλουμε στην πόλη μας πολιτικό ήθος, αυτό το πολιτικό ήθος που κατάφερε να διασφαλίσει την ένωσή μας, ένα πολιτικό ήθος που δεν είχε και δε θα έχει ποτέ ο κ. Στεργίου, που μέχρι και την ύστατη στιγμή κοροϊδεύει τους πολίτες, με δήθεν έργα που ξεκινούν, απλά στήνοντας κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα».

Και η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά κατέληξε:

«Σας καλώ όλους να υπερθεματίσετε στην κοινή μας προσπάθεια, για να είμαστε την επόμενη μέρα όλοι εδώ και να διασφαλίσουμε ότι η πόλη μόνο μπροστά θα πάει. Σας ζητώ να έρθετε όλοι στην κάλπη και να φέρετε και όλους όσους μπορείτε, ώστε το βράδυ της Κυριακής που μας έρχεται να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα στον Δήμο Πεντέλης και να προχωρήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα αύριο που αξίζει στην πόλη μας, που αξίζει σε όλους εμάς, για να ζήσουμε ωραία, όμορφα, καθαρά, με τιμιότητα, με ήθος, με καλές πρακτικές στην πιο όμορφη πόλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet