Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας Δήμου Ηρακλείου Αττικής από 9 έως 15 Ιουνίου

0
255 Προβολές

Την ετήσια έκθεσή τους πραγματοποιούν οι μαθητές του Τμήματος Φωτογραφίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Από τις 9 έως τις 15 Ιουνίου στον χώρο της Βίλας Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας), οι επισκέπτες – οι οποίοι παραδοσιακά γεμίζουν τις ημέρες της Έκθεσης – θα έχουν την ευκαιρία να δουν επιλεγμένες δουλειές των μαθητών του τμήματος ασπρόμαυρης αναλογικής φωτογραφίας από τη φετινή σεζόν.

Η είσοδος είναι δωρεάν όλες τις ημέρες, ενώ οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι καθημερινά 18:00 με 22:00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 21:00, φιλοξενώντας κομμάτια της έκθεσης και στην αυλή της Βίλας Στέλλα.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου θα γίνει προβολή της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Ο θάνατος του Ιερού Ελαφιού».

«Ξεκινήσαμε μία γοητευτική προσπάθεια φωτογραφικής αναζήτησης, χωρίς προθέσεις αποτύπωσης αντικειμένων ή μεταφοράς και διάσωσης γεγονότων, αλλά με την περιέργεια και το πάθος να γνωρίσουμε και να αποκαλύψουμε τη μυστηριακή – ανορθολογική – επίδραση του φωτός και της κατανομής των τόνων στη διάταξη των αντικειμένων μέσα στον χώρο και τον χρόνο, ανιχνεύοντας διακριτικά και με εσωτερικότητα στοιχεία της πραγματικότητας, που οδηγούν στη μεταμόρφωσή της», σχολιάζει ο δάσκαλος των Τμημάτων Φωτογραφίας του Δήμου, Γιάννης Γαλάνης.

Διοργανωτές της Έκθεσης: Δήμος Ηρακλείου – Σύλλογος Φάος – Τμήμα Φωτογραφίας Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Έκθεση Φωτογραφίας του Τμήματος Φωτογραφίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής / αφίσα

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up