Τ. Μαυρίδης: Θα είμαστε οι εγγυητές της ενότητας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: Θα είμαστε οι εγγυητές της ενότητας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας, Τάσος Μαυρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών και την επανεκλογή του στη θέση του δημάρχου:

«Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Καταφέραμε με 56% να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη, μια ξεκάθαρη νίκη και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Στον Δήμο μας πρέπει να υπάρχουν ευρύτερες συνεργασίες, όχι μόνο λόγω του Νόμου. Αυτό θα επιδιώξουμε από την επόμενη ημέρα, ώστε να πάμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ακόμη πιο μπροστά. Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση, έχουμε τους συνεργάτες και με τις συνθέσεις που πρέπει να γίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε όλοι για το συλλογικό συμφέρον, για το καλό του Δήμου. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ούτε περισσεύει κανείς, σε αυτή την προσπάθεια.

»Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συνεργάτες, τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους. Να ευχαριστήσω ακόμη τους εργαζόμενους στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, γιατί έδωσαν έναν αγώνα για την επιτυχή διοργάνωση των εκλογών. Να ευχαριστήσω επίσης τους εθελοντές που ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα εκλογικά μας κέντρα και όσους ήταν εκλογικοί αντιπρόσωποι. Άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα και τον συνδυασμό μας. Ευχαριστώ, τέλος, τους συμπολίτες μας – τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά – που μας έδωσαν την εντολή να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014!».

»Θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών και τους επικεφαλής τους που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές. Από αύριο μπορούμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για τον Δήμο μας, για τον Δήμο που αγαπάμε. Εμείς, ως Πόλη της Ζωής μας θα είμαστε οι εγγυητές της ενότητας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet