Ανοίγει τις πύλες του και φέτος το καλοκαίρι το Σινέ Νοσταλγία
Πολιτισμός

Ανοίγει τις πύλες του και φέτος το καλοκαίρι το Σινέ Νοσταλγία

Πιστός στο ραντεβού του με τους σινεφίλ, όχι μόνο του Ηρακλείου, αλλά όλης της Αττικής, ο θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, το Σινέ Νοσταλγία, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για να αποτελέσει την καλύτερη πρόταση για καλοκαιρινή, βραδινή έξοδο στην πόλη. Πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου με την ταινία «Άγκαθα, Η Εξιχνίαση ενός Φόνου» ενώ την Παρασκευή 7 Ιουνίου, σε πρώτη προβολή, η νέα ταινία του «Αλαντίν», η ολοζώντανη μεταφορά από το κλασικό παραμύθι της Disney.

Η «Νοσταλγία» θα κρατά, όπως ενημερώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, συντροφιά στους φίλους της κάθε ημέρα, όλο το καλοκαίρι με καινούργιες ταινίες κάθε εβδομάδα για όλη την οικογένεια, πολλές από αυτές πρώτης προβολής, σε δύο παραστάσεις, στις 20:50 και στις 23:00.

Το Σινέ Νοσταλγία βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης, στο κέντρο του Ηρακλείου, λίγα μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για τους ανέργους και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, καθώς και οικογενειακά πακέτα.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της Νοσταλγίας από το site του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, www.iraklio.gr, το τηλέφωνο 210 2773731, αλλά και από τα γνωστά site για τον κινηματογράφο.

«Η Νοσταλγία ανοίγει και φέτος την φιλόξενη αυλή της για να γίνει το σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σινεμά. Με τόνους ανανέωσης, διατηρώντας όμως την παράδοση που χαρακτηρίζει τα ελληνικά θερινά σινεμά, ο Δημοτικός Κινηματογράφος της πόλης μας είναι ένας από τους καλύτερους του λεκανοπεδίου», σχολιάζει ο Νίκος Μπαρμπούνης, πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ.

«Καλοκαίρι στο Ηράκλειο σημαίνει Νοσταλγία. Για πολλούς η πρώτη παιδική ταινία, το πρώτο εφηβικό ραντεβού, η πρώτη καλοκαιρινή έξοδος. Αυτό είναι για γενιές τώρα το δημοτικό μας σινεμά. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να το ανανεώνουμε, να το δυναμώνουμε, να το παραδίδουμε και στις επόμενες γενιές. Σας περιμένουμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Πρόγραμμα προβολών στο Σινέ Νοσταλγία από 6 έως 12 Ιουνίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet