Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

5ο Φεστιβάλ Θεατρικών Βραβείων Δήμου Κηφισιάς από 10 έως 14 Ιουνίου

0
177 Προβολές

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Θεατρικών Βραβείων Δήμου Κηφισιάς, με τη συμμετοχή τεσσάρων ερασιτεχνικών θιάσων.

Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ερασιτεχνικούς θιάσους σε κλασικά και πρωτότυπα έργα.

Την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, μετά το τέλος της παράστασης, θα γίνει η απονομή των θεατρικών βραβείων: Καλύτερης Παράστασης, Σκηνοθεσίας, Α’ Ανδρικού ρόλου και Α’ Γυναικείου ρόλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Δευτέρα 10 Ιουνίου, 21.00: «Τα Γουρούνια Τραγουδάνε Ακόμα». Μια Πειρα(μα)τική Επιθεώρηση του Γιάννη Καλατζόπουλου από το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», σε σκηνοθεσία της Παγώνας Τσαλπαρά.

Τρίτη 11 Ιουνίου, 21.00: «Μήδεια» του Μποστ από την Ερασιτεχνική Ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου ΕΛΤΑ, σε σκηνοθεσία του Κώστα Ζωγραφόπουλου.

Πέμπτη 13 Ιουνίου, 21.00: «Δρ. Τζέκυλ και κ. Χάιντ… αλλιώς», από τη θεατρική Ομάδα Αct-ώρες, σε σκηνοθεσία της Εύχαρις Παπαϊωάννου.

Παρασκευή 14 Ιουνίου, 21.00: «Βραχονησίδα» ή «Ο ύπνος του Ελπήνορα» από το Ελληνικό Ποιητικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Σάββα Παρίτση.

Την καλλιτεχνική επιτροπή του Φεστιβάλ αποτελούν η Κική Αυγουστάτου (σκηνοθέτις, ηθοποιός), ο Αχιλλέας Κουρέπης (μέλος της θεατρικής ομάδας Δήμου Κηφισιάς) και ο Μιχάλης Μαραγκός (σκηνοθέτης).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

5ο Φεστιβάλ Θεατρικών Βραβείων Δήμου Κηφισιάς / αφίσα

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up