Νέα Δημιουργία από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Πολιτική

Νέα Δημιουργία από τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τη δημιουργία της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020, η δημοτική παράταξη εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία και αναφέρει τα εξής:

Ήταν πριν 5 χρόνια, στις 6 Ιουνίου του 2014, όταν δημιουργήθηκε από μια «παρέα» ο συνδυασμός Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, που ταξίδεψε για μια 5ετία στα κοινά του Δήμου μας.

Όπως περιέγραψαν τα πράγματα οι αρχικοί ιδρυτές της προσπάθειας:

«Η Δημοτική Ομάδα “Λυκόβρυση – Πεύκη 2020” είναι μια κίνηση πολιτών πολιτικού και δημοτικού προβληματισμού, που γεννήθηκε στις 6/6/14, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014, για να παρεμβαίνει στα δημοτικά δρώμενα και να τα σχολιάζει, με σκοπό να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις δημιουργίας μιας εντελώς αδέσμευτης φωνής πολιτών.

Η δημοτική ομάδα LP2020 είναι μια ελεύθερη φωνή σχολιασμού της δημοτικής επικαιρότητας, προτείνοντας, όσο και όπου μπορεί, εφικτές και ρεαλιστικές λύσεις, στα όσα συμβαίνουν στον Δήμο μας και μας αφορούν άμεσα.

Στις 15 Ιουνίου 2018 ανακοινώθηκε ότι η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 θα συμμετέχει στις εκλογές του 2019 με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ιωάννου».

Πράγματι, η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 συμμετείχε με πλήρη ψηφοδέλτια στις φετινές δημοτικές και κοινοτικές εκλογές στον Δήμο μας και στις δύο Κοινότητες.

Μια δουλειά με πρωτοβουλίες όπως η Δημόσια Διαβούλευση, η  Γειτονιά – Γειτονιά, η έκδοση μηνιαίας εφημεριδούλας την τελευταία διετία, με ιστότοπο δικό της (http://www.lp2020.com), με παρουσία στα social media, με κοινωνική παρουσία σε εκδηλώσεις συλλόγων και ομάδων στον Δήμο μας για μια ολόκληρη 5ετία, συμμετείχε στις εκλογές και εξέλεξε 2 δημοτικούς συμβούλους, ενώ στήριξε, βασισμένη σε Προγραμματική Συμφωνία (κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει στον Δήμο μας), την επανεκλογή του σημερινού δημάρχου του Δήμου μας στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Στο σήμερα, η προσπάθεια αυτή γιορτάζει τα 5 χρόνια της. Τα γενέθλιά της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020, πέραν από την παρουσία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τη συμμετοχή της στη νέα διοίκηση του Δήμου μας, βρίσκουν την προσπάθεια σε μια φάση γενναίου εμπλουτισμού με νέα στελέχη – νέους και νέες, που ονειρεύονται μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη.

Οι κοινές αξίες και τα κοινά οράματα αυτής της νέας ομάδας οδήγησαν στην απόφαση μαζί με τα 5χρονα γενέθλια της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 να εορτασθεί εφέτος και η γέννηση μιας νέας πρωτοβουλίας, κάτι σαν επανεκκίνηση και ανανέωση, που αναλαμβάνει τη σκυτάλη από εδώ και μπρος.

Χρόνια Πολλά Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, χρόνια πολλά Νέα Δημιουργία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet