«Καλή επιτυχία» στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εύχεται ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

«Καλή επιτυχία» στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εύχεται ο Γ. Πατούλης

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχεται ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα, η ανάγκη να επενδύσουμε στη νέα γενιά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Θα είμαστε με ουσιαστικό τρόπο στο πλευρό τους» τονίζει στην ακόλουθη δήλωσή του:

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και στις οικογένειές τους, που συμμερίζονται την αγωνία των παιδιών τους.

»Αναμφίβολα πρόκειται για έναν σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής τους, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ο μόνος. Θα τους δοθούν και άλλες πολλές ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων τους και αν είναι αφοσιωμένοι στον στόχο τους θα είναι σε θέση να τις αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

»Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα, η ανάγκη να επενδύσουμε στη νέα γενιά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

»Αποτελεί χρέος μας να διαμορφώσουμε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επαγγελματική αποκατάσταση των νέων ανθρώπων και να πάψει το φαινόμενο της μετανάστευσης στο εξωτερικό.

»Η Ελλάδα “αιμορραγεί” και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού.

»Από την πλευρά μας θα είμαστε με ουσιαστικό τρόπο στο πλευρό των νέων παιδιών και σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας θα τους στηρίξουμε προκειμένου να μείνουν στον τόπο τους και να συμβάλλουν με τις γνώσεις και τα ταλέντα τους στην προσπάθεια να φτιάξουμε όλοι μαζί μία καλύτερη κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet