Στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων ο Γ. Πατούλης

Στην καθιερωμένη εκδήλωση «Ουζάκι» που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Σύλλογος Αθμονέων με αφορμή την έναρξη του καλοκαιριού, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Στη γιορτινή βραδιά, ο δήμαρχος και νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, συνομίλησε με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, δέχθηκε τα συγχαρητήριά τους για την εκλογική του νίκη, αλλά και τις ευχές τους για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη την πρόεδρο Ρούλα Μπογδάνου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους, και τους ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, διατύπωσε τη δέσμευση ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για το συμφέρον της πόλης και σε συνεργασία με τη νέα δημοτική Αρχή θα δρομολογήσει την προώθηση των αναγκαίων για την πόλη έργων που έχουν καθυστερήσει με ευθύνη της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Στέφανος Τσιπουράκης, Δημήτρης Σμυρνής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet