Ανακαινίζονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου μέσω προγράμματος του ΥΠ.ΕΣ.
Κοινωνία

Ανακαινίζονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου μέσω προγράμματος του ΥΠ.ΕΣ.

Στην ανακαίνιση και αναβάθμιση των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών προχωρεί ο Δήμος Αμαρουσίου, αξιοποιώντας το πρόγραμμα χρηματοδότησης του υπουργείου Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων Σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 99/2017.

Μέσω του προγράμματος θα εκτελεστούν, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εννέα Παιδικών Σταθμών, με το συνολικό ποσό χρηματοδότησης να ανέρχεται στα 443.222,76 ευρώ.     

Πρόκειται για τους Παιδικούς Σταθμούς: Εργατικών Κατοικιών, 1ο και 2ο Κοκκινιάς, Πολυδρόσου, Κέντρου, Σωρού, Αναβρύτων, Στουντίου και Νέου Τέρματος.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε σχετική δήλωσή του υπογράμμισε:

«Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για τη συνεχή αναβάθμιση των Βρεφονηπιακών Σταθμών της πόλης μας, με στόχο να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στα παιδιά μας, μέσα σ’ ένα περιβάλλον ασφαλές και ποιοτικά λειτουργικό, με τη συμβολή των έμπειρων παιδαγωγών μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σταθερά, με όλες μας τις δυνάμεις, για να δημιουργήσουμε για τα παιδιά και τις οικογένειες τους ένα καλύτερο μέλλον».

Σύμφωνα με τον Δήμο θα ξεκινήσει άμεσα η διαγωνιστική διαδικασία για επιλογή αναδόχου, με σκοπό την υλοποίηση όλων των απαιτούμενων εργασιών που προβλέπονται στο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet