Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

Σκοπός της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, είναι μέσα από έξυπνες και δημιουργικές δράσεις, η προώθηση της φιλαναγνωσίας, της δημιουργικότητας και της προσέλκυσης νέου αναγνωστικού κοινού στη Βιβλιοθήκη της πόλης μας,

Από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου 2019 θα οργανώνονται δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, κ.ά., που θα προσφέρουν στα παιδιά ηλικίας από 4 έως 11 χρονών τη χαρά της ανάγνωσης, της εξερεύνησης, της δημιουργίας και του παιχνιδιού.

Οι έννοιες «ελευθερία – σεβασμός στη διαφορετικότητα – η δύναμη της προσφοράς» είναι θέματα που θα κληθούν να διαπραγματευτούν τα παιδιά μαζί με τη δασκάλα Θεατρικού Παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, Αφροδίτη Κορέτση και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της Βιβλιοθήκης.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης με είσοδο ελεύθερη.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους σε συγκεκριμένες δράσεις του καλοκαιρινού προγράμματος πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στη Βορέειο Βιβλιοθήκη (Στ. Δραγούμη 30 & Μιλτιάδου, τηλ. 210 6147181).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης www.voreeios.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου www.maroussi.gr.            

Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας
στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου / αφίσα
Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας
στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου / πρόγραμμα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet