Ζεστό χειροκρότημα για τις αθλήτριες των ακαδημιών του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Ζεστό χειροκρότημα για τις αθλήτριες των ακαδημιών του ΓΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στο γήπεδο του Κοντόπευκου Δήμου Αγίας Παρασκευής η γιορτή των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Ο Σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

Μεγάλη η επιτυχία της γιορτής των Ακαδημιών μας την Κυριακή το μεσημέρι στις 9 Ιουνίου. Το Κοντόπευκο γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των περίπου 80 – μικρών στην ηλικία, αλλά μεγάλων στην ψυχή – αθλητριών και από το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου.

Ήταν μια γιορτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που τη στήριξαν  οι αθλητικοί σύλλογοι του Άρη Χολαργού, του Εθνικού Ελληνορώσων και του Α.Σ. Λέων Κορωπίου, με την ολόπλευρη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία τους, με τους προπονητές και τη διοίκηση του ΓΣΑΠ. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο του χρόνου.

Ήταν και μια γιορτή του σχολικού αθλητισμού με τη συμμετοχή κοριτσιών από τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 6ο, 9ο και 5ο-11ο, των οποίων τους Συλλόγους Γονέων ευχαριστούμε θερμά.

Εξαιρετική ήταν η επίδειξη χορού break dance από το ντουέτο των πρωταθλητών Ελλάδος BTWIN, οι οποίοι ξεσήκωσαν όλα τα κορίτσια μας, αλλά και τον κόσμο στις κερκίδες.

Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Τέλης Σερκεδάκης αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, ο κ. Θανάσης Φαλούκας Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πρώην πρόεδρος του ΓΣΑΠ , η κ. Μαρίσα Αραπούδη πρόεδρος και κ. Αλέξανδρος Καβάσιλας έφορος του Άρη Χολαργού, ο έφορος του Εθνικού Ελληνορώσων, κ. Θάνος Κωνσταντινόπουλος, οι κ.κ. Κωνσταντόπουλος Τάσος, αντιπρόεδρος, Ευαγγελάτου Τέτα, γ. γραμματέας και Νάκου Ιωάννα ταμίας του Λέων Κορωπίου.

Τους Συλλόγους Γονέων εκπροσώπησαν η κ. Βάσω Χασκή από το 1ο, η κ. Μαρία Χατζηανδρέου από το 6ο, ο κ. Γιώργος Κώνσταντος από το 9ο και η κ. Λία Αυγερίδη από το 5ο-11ο Δημοτικό Σχολείο.

Παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν οι χορηγοί των Ακαδημιών Φώτης Λαμπρόπουλος των καθαριστηρίων SECO (Αγίας Τριάδος 20) και των προμίνι κ. Ιωάννα Σαβέρη του Κέντρου Ξένων Γλωσσών (Γούναρη 2).

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον τεχνικό μας διευθυντή Χρήστο Καλογερόπουλο που είχε την συνολική ευθύνη της εκδήλωσης, στους προπονητές των Ακαδημιών Λάουρα Νιτουλέσκου και Σοφία Καράμπελα και των μίνι Δημήτρη Ραρή, στους εφόρους μας Αλεξάνδρου Δημήτρη, Νίκου Γιώργο, στις αθλήτριες της ομάδας γυναικών Γκάνια Νικόλ, Παπαντώνη Θάλεια, στο μέλος μας Συρίγο Στρατή και στη γραμματέα του ΓΣΑΠ, κ. Κατερίνα Βλαχάκη για την όλη προσφορά τους.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στον έφορο των τζούνιορς, Μιχάλη Δερμιτζάκη, του οποίου το ήθος και την προσφορά τίμησε ο ΓΣΑΠ με τιμητική πλακέτα που του απένειμε ο πρόεδρος, Γιώργος Καράμπελας 

Θερμές ευχαριστίες και στους προπονητές και προπονήτριες Νάντια Βελέντζα του Άρη Χολαργού, Βίκτωρα Μπρατσιώτη του Εθνικού και Παναγιώτη Παπαμιχάλη του Λέων Κορωπίου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet