Καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής

Καλοκαιρινά ταξίδια στον μαγικό κόσμο των βιβλίων προσφέρει και φέτος στους μικρούς αναγνώστες της πόλης η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Διαμορφωμένο για παιδιά από 5 έως 12 ετών, το πρόγραμμα για αυτό το καλοκαίρι αρχίζει στις 24 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 24 Ιουλίου. Περιλαμβάνει δράσεις σχεδιασμένες και επιμελημένες με μεράκι που πραγματοποιούνται με τη βοήθεια εξαιρετικών εθελοντών τα πρωινά του καλοκαιριού.

Για πρώτη φορά φέτος η Βιβλιοθήκη παραδίδει μαθήματα δημιουργικής γραφής για μικρούς συγγραφείς και ρομποτικής για τα παιδιά που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες.

Επιπλέον, συνεχίζονται τα επιτυχημένα πρωτότυπα διαδραστικά εργαστήρια με αφορμή τα βιβλία και οι πολλές εκπλήξεις στον χώρο της Βιβλιοθήκης!

Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις καλοκαιρινές δράσεις της Βιβλιοθήκης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, iraklio.gr.

Οι γονείς μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους αποστέλλοντας μήνυμα στο e-mail: [email protected] Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ως την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων στα σχετικά τμήματα.

Καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής / αφίσα
Καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής / πρόγραμμα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet