Σειρά συναυλιών μαθητών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτισμός

Σειρά συναυλιών μαθητών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Σειρά συναυλιών προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 19:00, στο παλαιό δημαρχείο Φιλοθέης, διοργανώνεται συναυλία πιάνου των μαθητών & μαθητριών της καθηγήτριας Πιάνου Μαργαρίτας Βαμβακάρη.

Η κ. Μαργαρίτα Βαμβακάρη ξεκίνησε το πιάνο σε ηλικία 6 ετών, με την  ιδρύτρια και διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Ασπασία Κανατσούλη, που της μετέδωσε την αγάπη για τα παιδιά και τη μουσική. Κοντά της πήρε το πτυχίο της και παράλληλα σπούδασε κλασικό μπαλέτο. Στη συνέχεια εργάστηκε ως καθηγήτρια πιάνου στο ∆ημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, στο ∆ημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, στο πρόγραμμα των ολοήμερων ∆ημόσιων ∆ημοτικών του υπουργείου Παιδείας και στα απογευματινά τμήματα του Αρσακείου, του οποίου είναι και απόφοιτος. Μαθητές της έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς Πιάνου στην Ελλάδα & στο εξωτερικό.

Την Παρασκευή 21  Ιουνίου, στις 19:00, στην Α’ Πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell), θα πραγματοποιηθεί συναυλία σπουδαστών Αρμονίου & των μικρών μαθητών των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας, Μουσικού Νηπιαγωγείου & Προπαρασκευαστικού Οργάνων, της τάξης της κ. Μαριολίνη Καραβιώτη, με ελεύθερη είσοδο.

Τέλος, το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 20:30, στον ανοιχτό χώρο του Μουσικού Πάρκου, δίπλα στο Ωδείο (Ευρώτα 12Α, Νέο Ψυχικό) θα πραγματοποιηθεί συναυλία σπουδαστών του τμήματος κρουστών του καθηγητή Γεωργίου Ζήκα, με ελεύθερη είσοδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet