Στη μουσική παράσταση για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Στη μουσική παράσταση για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στη μουσική παράσταση, με τίτλο «Μένουμε Πάντα Παιδιά», που παρουσιάστηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με σκοπό τη στήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Στη μουσική χορωδιακή βραδιά συνέπραξαν οι Παιδικές Χορωδίες του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, της UNESCO Βορείων Προαστίων, του Ι.Ν. Αγίας Άννης Περιστερίου, του 18ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου και το Τμήμα των Λαϊκών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών, ενώ την παρουσίαση έκανε ο ηθοποιός Αντώνης Χαντζής.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Φιλοξενήσαμε στο Δημοτικό μας Θέατρο μια εξαιρετική παράσταση, που έγινε μάλιστα για καλό σκοπό, την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες στην παράσταση, χορωδούς, μουσικούς, μαέστρους, καθώς και σε όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση από το ΠΕΑΠ και τους άλλους φορείς. Ο Δήμος μας και τα Νομικά του Πρόσωπα θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις τέχνες και τους ανθρώπους των τεχνών τα επόμενα χρόνια».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet