Περιπέτεια για 9χρονο κοριτσάκι που… ξέχασαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου
Κοινωνία

Περιπέτεια για 9χρονο κοριτσάκι που… ξέχασαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Σε περιπέτεια κατέληξε το ταξίδι μιας 9χρονης από το Ηράκλειο στη Σάμο, τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της. 

Το κοριτσάκι θα ταξίδευε ασυνόδευτο και, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς στο Cretalive, η μητέρα πλήρωσε έξτρα χρήματα για επίβλεψη του παιδιού από αεροσυνοδό μέχρι να το παραλάβουν οι συγγενείς στον τελικό προορισμό, το αεροδρόμιο της Σάμου. 

Η πτήση έφυγε κανονικά το πρωί του Σαββάτου από το Ηράκλειο, αλλά το αεροσκάφος έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο της Ρόδου για ανεφοδιασμό. Εκεί φαίνεται ότι υπήρξε μια μεγαλύτερη από το κανονικό καθυστέρηση, ωστόσο μετά από περίπου 4 ώρες το αεροπλάνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του, τη Σάμο. Μόνο που η 9χρονη  δεν ήταν μέσα σε αυτό,

Όπως αναφέρουν στο Cretalive οι συγγενείς, το κορίτσι παρέμεινε για άγνωστο λόγο στην ειδική αίθουσα ασυνόδευτων στο αεροδρόμιο της Ρόδου και κατατρομαγμένο, μετά από αρκετή ώρα, κατάφερε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του, η οποία ήδη έχει πάει στην αστυνομία για να μπορέσει να βγάλει άκρη στην απίστευτη αυτή υπόθεση! Για καλή τύχη της οικογένειας, η μητέρα της 9χρονης είχε δώσει συσκευή τηλεφώνου στο παιδί προκειμένου να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί τους σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.

Τελικά το παιδί, με πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρείας, μεταφέρθηκε στην Αθήνα, προκειμένου από εκεί, στις 19.00, να ταξιδέψει για Σάμο.

Η οικογένεια της 9χρονης έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου για αυτή την αδιανόητη περιπέτεια που πέρασαν.

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet