Κάλεσμα ψήφισης και ενδυνάμωσης του ΚΚΕ από Μ. Πάγκαλο και τρία ακόμη στελέχη της Ριζοσπαστικής Ανατροπής
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κάλεσμα ψήφισης και ενδυνάμωσης του ΚΚΕ από Μ. Πάγκαλο και τρία ακόμη στελέχη της Ριζοσπαστικής Ανατροπής

Κάλεσμα ψήφισης και ενδυνάμωσης του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 απευθύνουν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μανόλης Πάγκαλος και τα στελέχη της παράταξης Μάνια Βαλσαμάκη, Μαρίτα Κουρούπη-Santoro και Κάλεσμα ψήφισης και ενδυνάμωσης του ΚΚΕ .

Στο συγκεκριμένο κάλεσμα οι συγκεκριμένοι πολίτες αναφέρουν:

Έχοντας κοινωνικές και πολιτικές αντιλήψεις, που εύκολα χαρακτηρίζονται τουλάχιστον από το επίθετο «αριστερές», συμβάλαμε στην προ 5ετίας ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση του τόπου, αντιδράσαμε μαζί με άλλους στη μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ από διεκδικητικό κόμμα της Αριστεράς στο συναινετικό προς την Ε.Ε. και τους δανειστές μόρφωμα και μη αποδεχόμενοι αυτήν την εξέλιξη, αποχωρήσαμε το καλοκαίρι του 2015 από αυτόν.

Οι νομοθετικές ρυθμίσεις όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας, ΛΑΟΣ, ΔΗΜ.ΑΡ., ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. και των διαφόρων μορφωμάτων ΕΛΙΑ, Ποτάμι, ΚΙΝ.ΑΛ., Ένωση Κέντρου κ.λπ.) επί 10 συνεχόμενα χρόνια διαμόρφωσαν την τραγική εικόνα της σημερινής Ελλάδας, με την τεράστια ανεργία, την ημιαπασχόληση, τις δήθεν «ευέλικτες» μορφές εργασίας, τη μετανάστευση χιλιάδων νέων στο εξωτερικό, τη μείωση των συντάξεων, την κλοπή των αποθεματικών των ταμείων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την εν τέλει καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου της συντριπτικής πλειονότητας των συμπολιτών μας.

Εμείς δεν θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι του διπολισμού…

Δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε ούτε τον «κακό» Μητσοτάκη ούτε τον «καλό» Τσίπρα

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος, γιατί οι συνέπειες θα είναι οι ίδιες για τους κατοίκους αυτού του τόπου…

Δεν θέλουμε να αναδείξουμε αυτόνομες προσωπικότητες που λειτουργούν στο πλαίσιο της σοσιαλδημοκρατίας, της ανέμελης παραδοχής της θετικότητας μέρους των μνημονίων, της ταξικής νομιμότητας κ.ά.

Είναι επιτακτικό να σηκώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ανάχωμα στην ανάπτυξη της φασιστικής ακροδεξιάς, που λειτουργεί είτε καλυμμένα πίσω από «πατριωτικά» κόμματα είτε αυτόνομα (Χρυσή Αυγή).

Χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αντισταθούμε στο συνεχιζόμενο ξεχαρβάλωμα του τόπου μας.

Θεωρούμε, με όσες διαφορετικές απόψεις και αν έχουμε η καθεμία και ο καθένας από εμάς, ότι αυτήν την περίοδο το μόνο πραγματικό ανάχωμα που μπορεί να σηκωθεί είναι με την ψήφιση και την ενδυνάμωση του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή.

Καλούμε τους πολίτες της περιοχής μας, εάν πράγματι κατανοούν και αποδοκιμάζουν τις πολιτικές που έφεραν τον τόπο μας σε αυτήν την κατάσταση, αν πράγματι θέλουν μια διαφορετική ζωή να μην επιλέξουν την αποχή, το άκυρο και το λευκό, που εν τέλει λειτουργούν υπέρ του υφιστάμενου συστήματος.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, όσοι δεν θέλουμε να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση πρέπει να δυναμώσουμε το ΚΚΕ, για να υπάρξει μετά την 8η Ιουλίου αντίσταση στα χειρότερα που έρχονται!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet