Στην τελετή αποφοίτησης στο Πρότυπο ΓΕΛ Αναβρύτων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην τελετή αποφοίτησης στο Πρότυπο ΓΕΛ Αναβρύτων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Στην καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων, παρουσία πλήθους γονέων και φίλων των παιδιών, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβουλίου του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Γυμνασίου-Λυκείου), το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, προκειμένου να τιμήσει τους απόφοιτους του σχολείου.

Τον χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος να παραστεί στην τελετή ενθρόνισης του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, μετέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

Η κ. Χαλιώτη αναφέρθηκε στο ιστορικό σχολείο των Αναβρύτων, που έχει την τιμή να φιλοξενεί το Μαρούσι και υπογράμμισε:

«Βρισκόμαστε κοντά σας για να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες για την αποφοίτησή τους και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στις προσδοκίες και στα όνειρά τους. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου σας στέλνει την αγάπη του και τις εγκάρδιες ευχές του, με την υπόσχεση ότι και από τη νέα θέση του στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα κοντά στο σχολείο και στα παιδιά για ό,τι χρειασθούν, συνεχίζοντας την προσπάθεια, ώστε οι νέοι μας να έχουν ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον». 

Στον χαιρετισμό τους, η πρόεδρος του Συλλόγου, Ελένη Σωτηροπούλου και η γραμματέας του Συλλόγου και τελετάρχης της εκδήλωσης, Νατάσα Παπαλοπούλου, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στον δήμαρχο Αμαρουσίου, εκ μέρους των καθηγητών και των γονέων, για τη στήριξη και την προσφορά του στα σχολεία των Αναβρύτων. 

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, προς τους παριστάμενους ο λυκειάρχης Λεωνίδας Μάτζος και η γυμνασιάρχης Γεωργία Ρουμπέα

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στους μαθητές και τις μαθήτριες που αποφοίτησαν, μαζί με τις ευχές όλων να έχουν πολλές χαρές και επιτυχίες στη ζωή τους.    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet