Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Δρογώσης – Μπάμπαλη άνοιξαν το Θερινό Φεστιβάλ Γαλατσίου

0
64 Προβολές

Με τη δωρεάν συναυλία των γνωστών καλλιτεχνών Στάθη Δρογώση και Ανδριάνας Μπάμπαλη άνοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019, την Τρίτη 25 Ιουνίου. Στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου συγκεντρώθηκαν δεκάδες θαυμαστές των τραγουδοποιών για να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια σε μια ΝΕΟvintage εκδοχή.

Με μια ευχάριστη συναυλία ξεκίνησαν και φέτος τα καλοκαιρινά βράδια, «παρέα με τ’ αστέρια» στον Δήμο Γαλατσίου, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τα τραγούδια γνωστά, ο ρυθμός μελωδικός και ρομαντικός κι ο κόσμος σιγοτραγουδούσε συνέχεια και κρατούσε τον ρυθμό. Τη συναυλία παρακολούθησε ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Μάνος Ελευθερίου, η αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ΚΕΠ, Αγγελική Ζήκου και η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Μαργαρίτα Μανδηλαρά και Νίκος Παπαδόπουλος.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, στον σύντομο χαιρετισμό που έκανε, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες αλλά και τον κόσμο που αγκαλιάζει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ και παρακολουθεί αδιαλείπτως τις εκδηλώσεις του και τόνισε ότι και φέτος η πλειονότητα των παραστάσεων θα έχει ελεύθερη είσοδο.

To Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι, αλλά και τον Σεπτέμβριο, με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, θέατρο σκιών και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου, www.galatsi.gov.gr, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο Facebook Δήμος Γαλατσίου ενημέρωση, μέσω της οποίας θα ενημερώνεστε καθημερινά για τις επικείμενες εκδηλώσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up