Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Βασίλης Καραβάκος απέκλεισε συνεργασία με τον νέο δήμαρχο Στράτο Σαραούδα

0
215 Προβολές

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασία με την παράταξη του νεοκλεγέντος δημάρχου Μεταμόρφωσης Στράτου Σαραούδα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Βασίλης Καραβάκος.

Στο πλαίσιο τηλεφωνικής του παρέμβασης στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», με τους δημοσιογράφους Γιώργο Μισιάκα και Δημήτρη Δημακόπουλο, απαντώντας στο ερώτημα αν η Συμμαχία Πολιτών θα συνεργαστεί με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της Μεταμόρφωσης, ο κ. Καραβάκος απάντησε:

«Υπάρχουν πολύ μεγάλες προγραμματικές διαφορές με τον κ . Σαραούδα. Η απάντηση στο ερώτημα αν θα συμπράξουμε στη διοίκηση είναι δεν θα συμπράξουμε…

»Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε μορφή διοίκησης, συνδιοίκησης κ.λπ.

Επίσης, στην ίδια συνέντευξη ο κ. Καραβάκος σημείωσε:

  • Το εκλογικό σώμα μάς είπε ότι για εμάς είναι ώρα αντιπολίτευσης και όχι διοίκησης.
  • Η στάση που θα κρατήσει η Συμμαχία Πολιτών θα είναι δημιουργική, είτε με την κατάθεση προτάσεων, είτε με τη στήριξη προτάσεων όπου υπάρχουν συγκλίσεις.
  • Δεν θέλουμε να μην μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος, εννοείται. Σε ό,τι αφορά εμάς, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, με δική μας ευθύνη.
  • Σε δυο πρώτα ζητήματα (αυτά των τροφείων των παιδικών σταθμών και τον τρόπο πραγματοποίησης των εκδηλώσεων της Μεταμόρφωσης – πανηγύρια) ο κ. Σαραούδας και ο κ. Καρπέτας ψήφισαν τα ίδια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up