Ολοκληρώθηκε ένας ακόμη κύκλος μαθημάτων κοπτικής – ραπτικής από τον Δήμο Γαλατσίου
Αυτοδιοίκηση

Ολοκληρώθηκε ένας ακόμη κύκλος μαθημάτων κοπτικής – ραπτικής από τον Δήμο Γαλατσίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 25 Ιουνίου 2019 ένας ακόμη κύκλος μαθημάτων του «Εργαστηρίου Κοπτικής –Ραπτικής και επιδιορθώσεις ρούχων», με στόχο τη μετάδοση γνώσεων, εμπειριών και τεχνικών που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, στο πλαίσιο των δράσεων Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης της  Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου.

Με τη βοήθεια και την εμπειρία των Εθελοντριών Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πέτρου Χρυσούλας και κ. Σφυρή Νατάσσας και την ενεργή συμμετοχή των κυριών που παρακολούθησαν τον κύκλο μαθημάτων παρουσιάστηκαν στο τελευταίο μάθημα – λόγω καλοκαιριού – εξαιρετικά όμορφες δημιουργίες. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Σπηλιοπούλου–Χρυσάγη Κωνσταντίνα, η οποία συζήτησε με τις συμμετέχουσες και τις εθελόντριες και τις ευχαρίστησε θερμά για την ενεργή παρουσία τους και την προσφορά τους αντίστοιχα.

Η τελευταία αποχαιρετιστήρια συνάντηση έκλεισε με κέφι, κεράσματα, χορό και τραγούδι, με την υπόσχεση από όλους να συνεχίσουν τους κύκλους μαθημάτων από Σεπτέμβριο με αμείωτο ενδιαφέρον και πάθος για την κοπτική-ραπτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet