Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην έκθεση ζωγραφικής παιδιών του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην έκθεση ζωγραφικής παιδιών του ΠΕΑΠ

Την έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει:

Περισσότερα από εκατό παιδιά πήραν μέρος στην έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στα μέσα Ιουνίου. Τα έργα τους πολλά, ήταν η δουλειά τους όλου του χρόνου. Μα επάνω από όλα έργα καταπληκτικά, με φαντασία και με ταλέντο.

Την έκθεση επισκέφτηκε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης, επί θητείας του οποίου άνοιξε το κτήμα Τζερμιά και λειτούργησε εκεί το εργαστήρι ζωγραφικής με υπεύθυνη την καθηγήτρια Αργυρώ Παφίλη, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών.

Αμέσως μετά την επίσκεψη και την ξενάγηση από την κ. Παφίλη, όπου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα των δημιουργών ηλικίας από 3 έως 16 ετών ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια στη νέα γενιά των ζωγράφων που γεννιέται στο εργαστήρι του Δήμου μας που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε στο κτήμα Τζερμιά πριν από δέκα χρόνια. Χαίρομαι που η κοινωνία μας το αγκάλιασε και εκατοντάδες οικογένειες εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του εργαστηρίου, κ. Αργυρώ Παφίλη, και τους συνεργάτες της. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σπουδαία δουλειά που μας παρουσίασαν. Συγχαρητήρια στους γονείς τους».

«Το κτήμα Τζερμιά μετά από τόσα χρόνια, πρέπει να αξιοποιηθεί από τον Δήμο περισσότερο, Εμείς είμαστε στη διάθεση των αρμοδίων για να βοηθήσουμε» κατέληξε ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet