Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σαλαμίνας
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σαλαμίνας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γεώργιος Παναγόπουλος, στον δήμαρχο Αμαρουσίου και νέο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Ο κ. Πατούλης δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχές του κ. Παναγόπουλου για την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής και ανταπέδωσε ευχόμενος και στον ίδιο κάθε επιτυχία στο έργο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο νέος δήμαρχος Σαλαμίνας συζήτησε με τον κ. Πατούλη τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη Σαλαμίνα, καθώς και για τις υποδομές που έχει ανάγκη το νησί.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε ότι ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει εργαστεί συστηματικά για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στον Δήμο Σαλαμίνας και δεσμεύτηκε ότι με την ιδιότητα του νέου περιφερειάρχη Αττικής θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση, καθώς, όπως ανέφερε, «η Σαλαμίνα έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης με την προϋπόθεση να υποστηριχτεί με τα κατάλληλα αναπτυξιακά και χρηματοδοτικά εργαλεία». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet