Ανανέωσε για έκτο χρόνο ο Αντωνίου στον Πανερυθραϊκό
Αθλητισμός

Ανανέωσε για έκτο χρόνο ο Αντωνίου στον Πανερυθραϊκό

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ.-Τμήμα Μπάσκετ ανακοίνωσε την παραμονή του Τάσου Αντωνίου στην ομάδα μας για έκτη διαδοχική περίοδο

Πλέον, ο Τάσος αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους παίκτες του Συλλόγου, όντας ο τρίτος παλαιότερος του ρόστερ – πίσω από τους δύο αρχηγούς- και «ως πρότυπο αγωνιστικότητας, υπομονής, ομαδικότητας και αυταπάρνησης για τον συμπαίκτη και την ομάδα δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει να «κουβαλάει» το #13 στην πλάτη του για ακόμη έναν χρόνο, καταλαμβάνοντας δικαιωματικά θέση στη νέα εποχή του Πανερυθραϊκού, αλλά και στην ιστορία της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας του, ο έμπειρος φόργουορντ, παραχωρώντας δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Πανερυθραϊκού, υπογράμμισε:

«Η επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί και σε σε αυτή τη νέα “σελίδα” για τον Πανερυθραϊκό ήταν κοινή, τόσο από την πλευρά μου, όσο και από εκείνη της διοίκησης και του κόουτς Χουχουλή, στον οποίο – όσο κι αν τσακωνόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα στην ένταση των αγώνων ή των προπονήσεων – οφείλω πολλά, όσον αφορά στην εξέλιξή μου.

»Κάθε χρόνο που περνά αισθάνομαι τον Πανερυθραϊκό όλο και περισσότερο οικογένειά μου και αυτό είναι φυσιολογικό, έπειτα από τόσα χρόνια συμπόρευσης και όσα έχουμε περάσει μαζί. Και όπως είχα πει, εξάλλου, και παλιότερα, ο Πανερυθραϊκός ξέρει να “χτίζει” σχέσεις και το αποδεικνύει διαρκώς. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου στην επόμενη μέρα του Συλλόγου. Και φυσικά, πάντοτε έχοντας μαζί μας τους φιλάθλους μας, που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας ακόμη πιο δυναμικά!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet