Γιορτή λήξης των μαθημάτων Θεατρικής Αγωγής του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης
Εκδηλώσεις

Γιορτή λήξης των μαθημάτων Θεατρικής Αγωγής του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με μεγάλη επιτυχία, κέφι, χαρά και πολλά παιδικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των μαθημάτων από το τμήμα της Θεατρικής Αγωγής του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι καθηγητές της Θεατρικής Αγωγής Σοφία Ζαχαροπούλου και Σπύρος Θεοδόσης υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους με μεγάλη συγκίνηση και παρουσίασαν μία εξαιρετική θεατρική παράσταση που πρωταγωνίστησαν οι μικροί μαθητές και μοίρασαν τους επαίνους στα παιδιά που συμμετείχαν στα μαθήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παράλληλα, τους έδωσαν θερμά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους, τις προσπάθειές τους και το όμορφο και δημιουργικό αποτέλεσμά τους!

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, παρευρέθηκε στη γιορτή και δήλωσε: «Το ΠΕΑΠ, ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα κοντά στους μαθητές, στους νέους και τα παιδιά αλλά και στους καθηγητές που μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό δίνουν τα πρώτα εφόδια για μια ευρύτερη παιδεία και αγωγή που προάγουν πραγματικά τις προσωπικότητες των παιδιών μας και μέσα από αυτόν τον τρόπο οδηγούνται σε δρόμους πιο υγιείς και δημιουργικούς. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας αυτά τα παιδιά, οι αυριανοί ενήλικες που θα πάρουν τη ζωή στα χέρια τους να έχουν τέτοιες κατευθύνσεις και επιλογές, είτε ως ελεύθερο χρόνο είτε ως επαγγελματική σταδιοδρομία. Τα συγχαρητήριά μου σε παιδιά και γονείς και ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους καθηγητές μας για τη σπουδαία τους δουλειά που αποτυπώνεται με τρόπο μοναδικό σήμερα στις ψυχές και τα πρόσωπα αυτών των παιδιών. Και του χρόνου με υγεία και περισσότερη δημιουργία!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet