Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Περιοδεία στα ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή με το ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα, Απόστολο Ντίνο.

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους συνταξιούχους αναδείχθηκαν, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι εκατοντάδες προτάσεις νόμου, τροπολογίες και επερωτήσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή το προηγούμενο διάστημα, για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και ο ρόλος που έπαιξαν και παίζουν ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. – ΚΙΝΑΛ, αλλά και τα κόμματα-αναχώματα, απορρίπτοντας αυτές τις προτάσεις».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα των συνταξιούχων και στους αγώνες του συνταξιουχικού κινήματος και τονίστηκε ότι: «Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να προτάσσει τα αιτήματα για σύγχρονη, δωρεάν, ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη και Πρόνοια. Για συντάξεις που να καλύπτουν τις ανάγκες των συνταξιούχων, για την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, για την κατάργηση όλων των αντιλαϊκών, αντισυνταξιουχικών νόμων και των τριών μνημονίων».

Το κλιμάκιο κάλεσε τους συνταξιούχους σε ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου γιατί, όπως ειπώθηκε, «αυτό που θα μετρήσει την 8η Ιούλη είναι πόσο θα έχει ενισχυθεί το αντίπαλο δέος, ξεκαθαρίζοντας ότι μόνο το ΚΚΕ μπορεί να είναι το αντίπαλο δέος στις αντιλαϊκές πολιτικές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet