Εισβολή με λοστούς και μπογιές στα γραφεία της Athens Voice από τον «Ρουβίκωνα»
Κοινωνία

Εισβολή με λοστούς και μπογιές στα γραφεία της Athens Voice από τον «Ρουβίκωνα»

Στόχος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης η εφημερίδα Athens Voice, επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Ομάδα 10-15 μελών της μπήκε στο κτήριο κι έφθασε στα γραφεία της, όπου πέταξε μπογιές, ενώ και με λοστούς προκάλεσε ζημιές στον χώρο.

Η επίθεση συνδέεται με ανάρτηση-σχόλιο της εφημερίδας σχετικά με το τραγικό περιστατικό του θανάτου 50χρονης αποκλειστικής νοσοκόμας από την Αρμενία το πρωί του Σαββάτου, όταν η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο.

Σε σημερινή ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» εξηγεί γιατί προχώρησε στην ενέργεια αυτή και καταλήγει: «Δε θα ανεχτούμε κανέναν να εκμεταλλεύεται και να κιβδηλώνει το θάνατο μιας γυναίκας με κυνικά αστειάκια… Όσο η χυδαιότητά σας θα αποτυπώνεται στις σελίδες των περιοδικών σας, θα μας βρίσκετε μπροστά σας».

Υπενθυμίζεται πως για ίδια υπόθεση ο «Ρουβίκωνας» έκανε χθες «παρέμβαση» και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολίασε: «Μασκοφόροι με λοστούς έσπασαν την Athens Voice. Στο παρελθόν την είχαν κάψει. Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο – τρεις μέρες πριν τις εκλογές και ενώ οι απειλές ξεχείλιζαν στο σκοτεινό διαδίκτυο. Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο και όχι μόνο οι βάνδαλοι. Κουράγιο παιδιά».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet