Video

Προεκλογικό happy end για τον Κωστή Χατζηδάκη στα Μελίσσια (Βίντεο)

Με μια δυναμική συγκέντρωση στα Μελίσσια, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, στο πευκοδάσος της Λ. Δημοκρατίας, πίσω από τον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, ολοκλήρωσε την προεκλογική εκστρατεία του στην εκλογική περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αθηνών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Κωστής Χατζηδάκης. Μια συγκέντρωση που διοργάνωσε ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μανώλης Γραφάκος.

Τους ομιλητές της εκδήλωσης προλόγισε ο πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ, Χρήστος Σούλης, ο οποίος μίλησε για την αναγκαιότητα να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης την προσεχή Κυριακή, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Κ. Χατζηδάκης θα αναλάβει πάλι κάποιο σημαντικό κυβερνητικό πόστο στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. ο οποίος αναφέρθηκε στην «ιστορικότητα των στιγμών», ανέλυσε τη «λογική» και τον «ρεαλισμό» που αποπνέει το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ κάλεσε τους συμπολίτες του να δώσουν την ψήφο που προοριζόταν για τον ίδιο (σ.σ.: ο κ. Γραφάκος, πριν αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, είχε επιλεγεί ως υποψήφιος βουλευτής για την εκλογική περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αθηνών) στον κ. Κ. Χατζηδάκη.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., στην ομιλία του, εξέφρασε την έκπληξή του για τη μαζικότητα της συγκέντρωσης, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Γραφάκου, ενώ επανέλαβε αρκετές φορές ότι αυτή την Κυριακή καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στο όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, για μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, προσθέτοντας ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές ο λαός καταδίκασε τον λαϊκισμό, κάτι το οποίο θα επαναλάβει στις 7 Ιουλίου.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και σε τρεις βασικούς άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί το κόμμα, από τη στιγμή που θα λάβει τη λαϊκή εντολή και συγκεκριμένα:

1. Να μην έχει υπουργούς που «να πονά η μέση τους να αναλάβουν το πολιτικό κόστος».

2. Η νέα κυβέρνηση να κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα, καθώς όλοι περιμένουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποφασιστικότητα, ώστε να πείσει για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

3. Να γίνει δουλειά μακριά από αλαζονείες. «Το έχω δει να γίνεται» είπε ο κ. Χατζηδάκης, αναφερόμενος σε τυχάρπαστους επιχειρηματίες, αλλά και δημοσιογράφους, που σπεύδουν μετά τις εκλογές στα υπουργικά και βουλευτικά γραφεία, πλέκοντας το εγκώμιο των κυβερνώντων. «Να μην ψωνιστούμε, να έχουμε ανοιχτά αυτιά μόνο σε εσάς που μας εμπιστευτήκαμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Αμέσως μετά οι κ.κ. Γραφάκος και Χατζηδάκης «έδωσαν πάσα» σε μια νέα υποψήφια βουλευτή στον Βόρειο Τομέα, την κ. Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, από την Πεντέλη, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα στη συγκέντρωση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση ενός νέου πολύτεκνου πολίτη, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Χατζηδάκη – μεταξύ άλλων, και ως νέου μπαμπά – να σκύψει με ενδιαφέρον πάνω στο ζήτημα του δημογραφικού, «ώστε η Ελλάδα να σταματήσει να γερνά και να αρχίσει να γεννά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν, πλην των προαναφερόμενων, ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Απόστολος Ανδρεουλάκος, η νέα δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ο πρόεδρος του νυν Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Κολιός, καθώς και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Πεντέλης, η περιφερειακή σύμβουλος Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet