Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Κηφισιά, Φιλοθέη – Ψυχικό, Παπάγος – Χολαργός και Βριλήσσια τα «προπύργια» της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα

0
233 Προβολές

Με καταμετρημένο περίπου το 50% των ψήφων σε επίπεδο Επικρατείας, η εικόνα από την εκλογική περιφέρεια Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία κινείται σε ποσοστά πάνω από 40%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδα κάτω από 30%. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπιασε τις καλύτερες επιδόσεις στους Δήμους Κηφισιάς και Φιλοθέης – Ψυχικού, με ποσοστά πάνω από 60% και αμέσως μετά στους Δήμους Παπάγου – Χολαργού και Βριλησσίων, με ποσοστό πάνω από 50%.

Συνολικά το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προηγείται σε 10 από τους 14 Δήμους του Βορείου Τομέα (Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Βριλήσσια, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση – Πεύκη, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού και Χαλανδρίου).

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστά μεταξύ 35% και 38% στους Δήμους Ν. Ιωνίας, Γαλατσίου, Ν. Φιλαδέλφεις – Χαλκηδόνας και Μεταμόρφωσης.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ με πλούσια στατιστικά στοιχεία για το πώς ψήφισαν οι πολίτες στην εκλογική περιφέρεια Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up