Βραδιά ροκ στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Βραδιά ροκ στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Μια δυνατή rock’n’roll βραδιά γεμάτη αδρεναλίνη υπόσχεται το συγκρότημα The BitterSweet που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019. Το μουσικό σχήμα The BitterSweet παρουσιάζει ζωντανά τη νέα δισκογραφική τους δουλειά «The Age Of New Deliriu», καθώς επίσης παλαιότερα κομμάτια και επιλεγμένες διασκευές. Μαζί τους οι Verbal Delirium σε μια εκρηκτική συναυλία σε ρυθμούς rock, pop, psychedelic rock.

Ελεύθερη είσοδος. – Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Λίγα λόγια από τα συγκροτήματα για τη μουσική τους διαδρομή:

The BitterSweet

Οι The BitterSweet δημιουργήθηκαν το 2007 από τον Νικόλα Αλαβάνο, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. Ύστερα από διάφορες ανακατατάξεις και αλλαγές μελών, το σχήμα αποκρυσταλώθηκε με την τωρινή του σύνθεση μέσα στο 2018.

Τον Ιούλιο του 2012 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Dancing In The Zoo» (διανομή MINOS – ΕΜΙ) το οποίο καλωσορίστηκε με θερμότατες κριτικές από τον μουσικό τύπο, σκαρφάλωσε στα charts και παίχτηκε από ραδιοσταθμούς και τότε MTV Greece σταθερά.

Τον Νοέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε το νέο single – video clip τους «I Like Walking», προπομπός του δεύτερου album «The Age Of New Delirium» (Ikaros Records) που κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου 2018. Έχει ήδη ανέβει στις ψηλότερες θέσεις των λιστών των Ελληνικών Indie Rock Sites και έχει αναμεταδοθεί από τον Alpha Radio 98.9 ,τον Ng Radio, τον Radio Pepper 96.6 και ιντερνετικούς σταθμούς στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα μέχρι στιγμής.

Με άξονα τη βρετανική ψυχεδέλεια και με βασικές επιρροές από τη pop-rock σκηνή των 60’s, την prog των 70’s, αλλά και την indie των 90’s, τα μουσικά δημιουργήματα των The BitterSweet ξεδιπλώνουν μία μουσική κόντρα ανάμεσα στην αδρεναλίνη του ροκ εν ρολ, αλλά και την ποπ τραγουδοποιία.

Στόχος των The BitterSweet είναι η διαρκής μουσική αναζήτηση με άξονα την πρωτοτυπία της ποπ- ροκ μουσικής του 20ού αιώνα και κινητήριο δύναμη την αγάπη για τη συγκεκριμένη μουσική και την εξέλιξη της μέσα στα χρόνια.

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα φεστιβάλ και αμέτρητες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αποκορύφωμα των οποίων υπήρξαν το άνοιγμα του Ejekt Festival το 2013, η συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Άρδα το 2014, στο Φεστιβάλ Ρεματιάς το 2015 και στο European Music Day Festival το 2016.

Verbal Delirium

Alternative progressive rock band

Οι Verbal Delirium είναι ένα alternative progressive 6μελές συγκρότημα με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πορεία. Έχουν ήδη τρία album στο βιογραφικό τους και σύντομα θα κυκλοφορήσει το επόμενο. Η μουσική τους ξεκινά με επιρροές από το prog 70’s αλλά ο ακροατής θα βρει πολλά στοιχεία ψυχεδέλειας, τζαζ και κλασσικής μουσικής. Η διαδρομή τους και ο ιδιαίτερος ήχος τους, τους έφερε σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού (Αγγλία, Ολλανδία , Γερμανία Ουαλία κλπ) και το εξαιρετικό τους performance γοήτευσε το κοινό. Έπαιξαν δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως Fates Warning , Hawkwind ,Wishbone Ash κ.λπ.

Τον Σεπτέμβριο θα εμφανιστούν στο Μιλάνο και σε ένα από τα σημαντικότερα prog φεστιβάλ της Ολλανδίας.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet