Βασίλης Κόκκαλης: Τα μεγάλα έργα δεν αμαυρώνονται με κινδυνολογικές αναρτήσεις
Κοινωνία

Βασίλης Κόκκαλης: Τα μεγάλα έργα δεν αμαυρώνονται με κινδυνολογικές αναρτήσεις

Η κακόπιστη κριτική και η κινδυνολογία δεν συμβάλλουν στην ανάδειξη και στην προστασία του μεγάλου αυτού έργου υποδομής στο κέντρο της πόλης μας

Με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα για τη νέα πλατεία Ευτέρπης στο Μαρούσι, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Βασίλης Κόκκαλης, αναφέρει τα εξής:

Η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο κέντρο της πόλης μας και η διαμόρφωση της Smart Plaza είναι ένα μεγάλο έργο που δεν μπορεί να αμφισβητεί ή να ακυρώνει ο κάθε ανώνυμος ή επώνυμος συντάκτης μίας τοπικής ειδησεογραφικής σελίδας.

Για πρώτη φορά στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε ένα τόσο μεγάλο έργο, με τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που χρειάστηκε να υπερπηδηθούν σειρά από αδειοδοτικά και γραφειοκρατικά εμπόδια για να μπορέσει να ολοκληρωθεί. Αναζητήθηκε η φόρμουλα και για πρώτη φορά βρέθηκε ο τρόπος για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ιδιωτική εταιρεία security για τη φύλαξη του έργου, αλλά όλα αυτά δεν είδαμε να ενδιαφέρουν τον συντάκτη της εν λόγω ιστοσελίδας.

Ο ίδιος συντάκτης δεν φάνηκε να έχει τον ίδιο ζήλο για να καλύψει τα μεγέθη και τα στάδια του έργου, την προσπάθεια που καταβλήθηκε όλους αυτούς τους μήνες για την υλοποίησή του, την καινοτομία του, τη χρησιμότητα για την πόλη μας, αλλά με την πρώτη ευκαιρία επιδόθηκε σε κακόπιστη κριτική και σε κινδυνολογία, αναρτώντας μεταμεσονύχτιες φωτογραφίες!

Αντί να συμβάλλει, μέσα από τις αναρτήσεις, στην ανάδειξη και προστασία του έργου, «βάζει ιδέες» για πράξεις βανδαλισμού της νέας πλατείας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, στηρίζοντας στην πράξη τα ενδιαφέροντα της νέας γενιάς, έχει κατασκευάσει σε χώρο πίσω από το ΟΑΚΑ πρότυπο skatepark, που φιλοξενεί τις δραστηριότητες πολλών φίλων του BMX και του skateboard. Οι νέοι της πόλης μας ξέρουν πού μπορούν να επιδίδονται στις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

Από αναρτήσεις και κινδυνολογίες τέτοιου είδους κρίνεται η αξιοπιστία του μέσου και του συντάκτη. Οι πολίτες και οι νέοι μας έχουν αγκαλιάσει αυτό το σύγχρονο έργο στην καρδιά της πόλης μας και κανείς δεν μπορεί για ευκαιριακούς λόγους να το αμαυρώνει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet