Στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Πολιτισμός

Στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στη συναυλία του μεγάλου ερμηνευτή και δεξιοτέχνη κιθαρίστα Γιώργου Νταλάρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Τη βραδιά που περιελάμβανε αγαπημένα τραγούδια από το δικό του, αλλά και το ευρύτερο λαϊκό ρεπερτόριο, ερμηνεύοντας επιτυχίες γνωστών στιχουργών και συνθετών, αφιέρωσε ο καλλιτέχνης στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος κιθαρίστα των Socrates Γιάννη Σπάθα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη μουσική βραδιά η Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ως Όμιλος προβάλλουμε όλες τις μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης και αξιοποιούμε ευκαιρίες που προάγουν την επαφή των πολιτών με τον πολιτισμό και τους εκπροσώπους του. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε τον θεσμό του Φεστιβάλ του Δήμου μας που επί σειρά ετών έχει φιλοξενήσει και συνεχίζει να φιλοξενεί σημαντικούς εκπροσώπους από την ελληνική μουσική σκηνή. Ο Γιώργος Νταλάρας ως γνήσιος εκφραστής της ελληνικής ψυχής με τη φωνή και τις ερμηνείες του έχει συντροφεύσει γενιές και γενιές Ελλήνων. Με τη μουσική ως μέσον έκφρασης μιλάει απευθείας στην καρδιά των ανθρώπων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet