Συνεχίζονται τα έργα σε σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και στο Στάδιο
Κοινωνία

Συνεχίζονται τα έργα σε σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και στο Στάδιο

Συνεχίζεται η υλοποίηση έργων που έχουν ξεκινήσει στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα τα έργα ανάπλασης και ανακατασκευής προαυλίων χωρών σε αθλητικούς χώρους, που πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης και στο 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης, τα έργα κατασκευής νηπιαγωγείων στο Ηλιακό Χωριό και το έργο ανακατασκευής αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης.

Σχετικά με το Στάδιο, και όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ανακατασκευής του ταρτάν (ελαστικού τάπητα) προϋπολογισμού 75.000 ευρώ από πόρους του Δήμου και σύντομα θα ξεκινήσει και αυτό το έργο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε δυναμικά με έργα πνοής που αφορούν στη νέα γενιά του Δήμου μας, που, όπως έχω ξαναπεί, αποτελεί προτεραιότητα και για τα επόμενα χρόνια. Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σε σχολική στέγη και αθλητικές υποδομές. Σε ό,τι αφορά στο Δημοτικό Στάδιο ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός και για το ταρτάν. Με αυτή την προσθήκη θα έχουμε έναν αναβαθμισμένο αθλητικό χώρο, για τους συλλόγους μας και τους αθλούμενους όλων των ηλικιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet