Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ξεκινάει έργο συντήρησης – επισκευής οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

0
148 Προβολές

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για το έργο «Συντήρηση και επισκευή οδοστρωμάτων, πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» από τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη.

Το έργο, προϋπολογισμού 1.103.600,00 ευρώ, περνά, όπως ενημερώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης σε φάση υλοποίησης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με το έργο: «Η προσπάθειά μας για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου απέδωσε καρπούς. Έτσι έχουμε πλέον τη δυνατότητα να διαθέσουμε χρήματα από ίδιους πόρους σε πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα των πολιτών έργα. Για πρώτη φορά στη Λυκόβρυση και την Πεύκη διατίθενται τόσο μεγάλα πόσα για το οδικό μας δίκτυο, τα πεζοδρόμια και τους κοινοχρήστους χώρους, όπου έχουν εντοπιστεί ανάγκες. Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια προσήλωση στις αρχές τις οικονομικής διαχείρισης, που μας κατέστησαν πρωταθλητές στην Ελλάδα, ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια να αποκαταστήσουμε το σύνολο του οδικού μας δικτύου και των πεζοδρομίων μας. Μετά την οικονομική εξυγίανση πρωταγωνιστής στον Δήμο είναι η καθημερινότητα του πολίτη».

Έργο συντήρησης και επισκευής οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων
στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης / αφίσα

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up