Εντυπωσιακή «αυλαία» για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου με ONIRAMA και Μ. Στρατή
Πολιτισμός

Εντυπωσιακή «αυλαία» για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου με ONIRAMA και Μ. Στρατή

Με τη συναυλία του νεανικού συγκροτήματος ONIRAMA με τον δημοφιλή Θοδωρή Μαραντίνη σε πρώτο πλάνο και του δημοφιλούς στους νέους ερμηνευτή και τραγουδοποιό Μύρωνα Στρατή έριξε αυλαία το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019 που για άλλη μία χρονιά, φιλοξένησε με επιτυχία δημοφιλείς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Στη διάρκεια της βραδιάς, οι δημοφιλείς καλλιτέχνες μοιράστηκαν με το ακροατήριο αγαπημένες τους συνθέσεις και τραγούδια κλείνοντας σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το Φεστιβάλ.

Με την ευκαιρία της λήξης των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού στο Μαρούσι, ο δήμαρχος κ. Πατούλης συνεχάρη τους καλλιτέχνες και αποχαιρέτησε το Φεστιβάλ.

«Εδώ και 12 χρόνια είμαστε σταθεροί στο πολιτιστικό ραντεβού μας, σε αυτόν εδώ τον φιλόξενο χώρο που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε ως σημείο αναφοράς τα καλοκαίρια μας. Εδώ, χιλιάδες θεατές από το Μαρούσι και την ευρύτερη Αττική έχουμε μοιραστεί αξέχαστες μουσικές και θεατρικές στιγμές. Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να αποτελεί πόλο έλξης πολιτισμού και αναψυχής και να πρωταγωνιστεί στα Βόρεια Προάστια και ακόμα πιο δυναμικά σε ολόκληρη την Αττική» τόνισε ο Γ. Πατούλης.

Παρόντες στη βραδιά – αυλαία του Φεστιβάλ ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet