Περιφέρεια Αττικής: Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί το προσωπικό και τα μέσα της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης, για την άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την άμεση διαχείριση συνεπειών από την εκδήλωση τυχόν έντονων φαινομένων.

Οι υπηρεσίες τίθενται σε ετοιμότητα, καθώς σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), νέα μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου, και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Με βάση τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με Α.Α. 14/2019 που εκδόθηκε τη Δευτέρα τροποποιήθηκε σήμερα (16-07-2019) ως Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Ειδικότερα για την Αττική, κυρίως δυτική και βόρεια, θα επηρεαστεί πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα της Τρίτης 16 Ιουλίου προς την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Αναλυτικές πληροφορίες και απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet