Παράταση για την υποβολή ενστάσεων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής»
Αυτοδιοίκηση

Παράταση για την υποβολή ενστάσεων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής»

Την παράταση ημερομηνίας υποβολής ενστάσεων και ανάρτησης των οριστικών πινάκων ωφελουμένων της Δράσης «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2019-2020» ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΤΑΑ δίνει παράταση έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου και στη σχετική ανακοίνωσή της σημειώνει:

Η ΕΕΤΑΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτούντων και για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της τρέχουσας Πρόσκλησης, υιοθέτησε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή  για την υποβολή των ενστάσεων.

Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατείνεται έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00.

Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ την Τρίτη 23/7/2019.

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τους αιτούντες και μόνον ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet